FavorietenAgenda

Privacybeleid

Wie zijn wij

Hoorn Echt Mooi, onderdeel van Ondernemers Stad Hoorn (OSH) gevestigd aan de Oude Veiling 4 1689AA Zwaag, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Adres
De Oude Veiling 4
1689 AA Zwaag

Telefoon
+31 228 325 069

E-mailadres
info@hoornechtmooi.nl

Website
https://hoornechtmooi.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Hoorn Echt Mooi verwerkt de persoonsgegevens van iedereen die direct of indirect contact heeft (gehad) met Warenhuis Hoorn, zoals klanten en contactpersonen van zakelijke partners. We krijgen de persoonsgegevens rechtstreeks van jou, wanneer je onze website bezoekt, een account aanmaakt, bepaalde gegevens invult of wanneer je contact zoekt met onze klantenservice. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Voor- en achternaam
Adresgegevens
E-mailadres
IP-adres
Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@hoornechtmooi.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Hoorn Echt Mooi verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Verzenden van onze nieuwsbrieven en/of reclamefolder;
Je favorieten op te slaan in de webapp;
Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken;
Hoorn Echt Mooi analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren;

Geautomatiseerde besluitvorming
Hoorn Echt Mooi neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Hoorn Echt Mooi) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Hoorn Echt Mooi bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de standaard bewaartermijn van 24 maanden.

Delen van persoonsgegevens met derden
Hoorn Echt Mooi verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Hoorn Echt Mooi gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Hoorn Echt Mooi gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Cookie Functie Bewaartermijn
_fbp Facebook advertenties 3 maanden
_ga, _gat_UA-92551969-4 Website statistieken 2 jaar
_gid Website statistieken 24 uur
ssupp.animbnr, ssupp.chatid, ssupp.vid, ssupp.visits Chat venster sessie
wp_woocommerce_session Technische cookie voor werking webshop sessie

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@hoornechtmooi.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Hoorn Echt Mooi zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Hoorn Echt Mooi wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Warenhuis Hoorn neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@hoornechtmooi.nl

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Aanmelding locatie of evenementen

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien. 

Voor de aanmelding van jouw locatie of evenement slaan we jouw naam, e-mail, bedrijfsnaam en adres op. Bij een evenement wordt hier tevens locatie en tijd van het evenement toegevoegd. Na aanmelding ontvangt de gebruiker inloggegevens die worden opgeslagen in het CMS-systeem. 

Verplichte gegevens locatie of evenement
Om een locatie zo volledig mogelijk in de webapp te kunnen plaatsen met een uniforme uitstraling, zijn de volgende onderdelen verplicht gesteld: Titel evenement of locatie, korte introductie, omschrijving, afbeelding van minimaal 1280×720 en maximaal 6000×6000 en 3 mb, locatie, contactgegevens en categorie. Bij evenementen geldt tevens een start en einddatum vermeldplicht.

Enkel een locatie of evenement verwijderen wordt toegewezen aan de gebruiker. Definitief verwijderen van de gebruiker bij Hoorn Echt Mooi is mogelijk via info@hoornechtmooi.nl. 

Content voorwaarden Hoorn Echt Mooi
De redacteur van de betreffende categorie controleert de inhoud van de aanmelding, locatie en/of evenement. Zij zijn gemachtigd dit te wijzigen om de kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van Hoorn Echt Mooi te waarborgen.