Uptown Records

Uptown Records, your vinyl destination!

Bekijk online vast onze collectie

De specialiteit van Uptown Records

Bij Uptown Records kun je terecht voor nieuw én tweedehands vinyl en CD’s en aanverwante artikelen

Te vinden op Nieuwsteeg 36

Maandag13:00 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 -
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten
Bij Uptown records kunt u terecht voor nieuw én tweedehands vinyl en CD’s.
Wij verkopen daarnaast Funko PoP! ROCKS Vinyl Figures, House of Marley platenspelers, t-shirts en schoonmaakartikelen voor uw platen.
Regelmatig organiseren we instore optredens van binnen- en buitenlandse artiesten. Graag geven wij een podium aan artiesten ter promotie van nieuw uitgebracht werk.
Jaarlijks is Uptown records locatie voor “Popronde Hoorn“, het grootste reizende muziekfestival van Nederland. De Popronde is voor (nog) onbekende bands de mogelijkheid zich te presenteren buiten de eigen regio en intensieve tour-en speelervaring op te doen. De programmering is niet gebonden aan een muziekstijl en geeft een overzicht van wat op live muziekgebied – buiten de mainstream om – in Nederland gebeurt. Van metal tot hiphop, van singer-songwriters tot drum ’n bass, van rock tot blues, bijna elk genre is vertegenwoordigd. Jaarlijks worden +- 140 bands uit de circa 1300 aanmeldingen geselecteerd. De Popronde is een showcasefestival en bevat zeker geen wedstrijdelement!

Uptown records doet mee aan “Record Store Day“. De winkels die mee doen aan Record Store Day, zijn de onafhankelijke platenzaken, the Independent Shops, in de (Engelstalige) volksmond ook wel ‘Indies’ genoemd. Het afgelopen jaar verschenen er door het jaar heen geregeld releases van artiesten die deze Indies wilden ondersteunen. Speciale releases, soms in een speciale kleur, soms met iets extra’s, soms als gehele oplage, die alleen verkrijgbaar zijn bij de onafhankelijke platenwinkels die ook mee doen aan Record Store Day. Zo is het het hele jaar door toch altijd een beetje Record Store Day! In Nederland zijn dit er op dit moment zo’n 100 deelnemende platenzaken en Uptown Records is daar één van.

Dit vind je misschien ook leuk

Geen resultaten