The Bamboo Room

Ontdek de beste hotspot voor Shared Dining in Hoorn: The Bamboo Room!

Ga naar de website

De specialiteit van The Bamboo Room

Shared Dining Ontdek de beste hotspot voor Shared Dining in Hoorn: The Bamboo Room! Geniet samen met je vrienden van een onvergetelijke culinaire ervaring met ons tropische menu.

Te vinden op Kerkstraat 1

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag17:00 - 20:00
Donderdagopen tot 20:00
Vrijdag17:00 - 20:00
Zaterdag12:00 - 20:00
Zondag12:00 - 20:00

Shared Dining
Ontdek de beste hotspot voor Shared Dining in Hoorn: The Bamboo Room! Geniet samen met je vrienden van een onvergetelijke culinaire ervaring met ons tropische menu vol kleine gerechten om te delen. Proef de rijke smaken van onze menukaart en laat onze koks je verrassen met bijzondere en unieke gerechten. Of je nu veganistisch eet of graag vlees hebt, bij The Bamboo Room is alles mogelijk. Maak nu snel en eenvoudig een reservering via onze website en verzeker jezelf van een tafel in ons tropische restaurant of ons verwarmde terras aan de Roode Steen in Hoorn. Kom langs en beleef een avond om nooit te vergeten!

Cocktails en Mocktails
Proef de exotische smaken van The Bamboo Room in Hoorn! Onze cocktailkaart is beroemd in de hele stad en biedt een selectie van kleurrijke Tiki classics tot rokerige Sours en nog veel meer. Voor de Bob en onze jongere gasten hebben we ook een heerlijke selectie alcoholvrije cocktails die zeker de moeite waard zijn om te proberen. Laat onze professionele mixologen je meenemen op een reis vol verrassende smaken en verfrissende cocktails.

Lunch
Ontdek de tropische smaken van The Bamboo Room in Hoorn! Bij ons vind je een lunchkaart vol Japanse sandwiches, verrukkelijke soepen en zoete lekkernijen. En het beste van alles? Onze heerlijke cocktails zijn ook verkrijgbaar tijdens de lunch! Verwen jezelf met iets nieuws en onvergetelijks. Ga eens buiten de gebaande paden en beleef een smaakvolle lunchervaring die je niet snel zult vergeten. Kom langs bij The Bamboo Room en proef zelf waarom wij dé hotspot zijn op de Roode Steen in Hoorn!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen resultaten