Local Guide Hoorn

Ontdek Hoorn, boek een stadswandeling bij Local Guide Alette!

Ga naar de website

De specialiteit van Local Guide Hoorn

Een rondleiding van ca. 1,5 uur met Locale Guide Hoorn is een leerzame maar vooral leuke activiteit! Local Guide Hoorn wordt gewaardeerd met vijf sterren bij Google én Tripadvisor!

Te vinden op Roode Steen

Wil je de stad écht leren kennen en kennis maken met de verborgen parels van de stad, boek dan een stadswandeling bij stadsgids Alette van Local Guide Hoorn. Een rondleiding Hoorn wordt altijd afgestemd op jouw/jullie wensen en duurt ongeveer 1,5 uur. Het startpunt kiezen we in overleg.

Bij een rondleiding komen de statige gebouwen en bezienswaardigheden tot leven door de verhalen over de bewoners achter de gevels. Je zult het prachtige Foreestenhuis anders bekijken als je het verhaal kent over de schatrijke weduwe van Foreest die rond 1775 een relatie begint met haar huisknecht. Bij een rondleiding ontkomen we niet aan de controversiële Jan Pietszn. Coen, maar het verhaal van zijn jonge vrouw Eva Ment is minstens zo interessant.

Door deze en andere verhalen zul je Hoorn met andere ogen gaan bekijken. Een rondleiding met Alette is een leerzame maar vooral leuke activiteit! Niet voor niets wordt Local Guide Hoorn gewaardeerd met vijf sterren bij Google én vijf sterren bij Tripadvisor!

Voor reserveringen en/of specifieke aanvragen vindt u hier alle contactgegevens.

Dit vind je misschien ook leuk

Geen resultaten