Spataro Chocolaterie & Patisserie

Smaak is meer dan de beleving van een smaakexplosie in je mond.

Ontdek Spataro

De specialiteit van Spataro Chocolaterie & Patisserie

Al vanaf zijn 14ejaar heeft Menno Spataro een enorme passie voor patisserie. Nu, ruim 10 jaar later, mag hij zich rekenen tot de beste patissiers van Nederland.

Te vinden op Nieuwstraat 13

Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdagopen tot 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
Zaterdag08:00 - 17:00
ZondagGesloten

Op 29 juni 2019 opende Spataro Chocolaterie & Patisserie zijn deur. Twee jaar lang heeft Menno Spataro samen met zijn partner Gerolt Tonkes nagedacht en geschaafd aan de perfecte formule. Het moest een winkel worden waar de beleving van chocolade en patisserie centraal staat en waar diverse zintuigen samenkomen. Chocolade en patisserie proef je namelijk niet alleen. Chocolade en patisserie moet je ook ruiken en moet je zien. Proeven is meer dan een smaak in je mond. Het is ook de structuur, de kleur, de uitstraling. Je “eet” namelijk ook een beetje met je ogen. Al deze zintuigen wilden Menno en Gerolt samenbrengen.

En dat is wat ons betreft meer dan gelukt. Als je binnenkomt, ruik je namelijk de chocolade en trekt je oog direct naar de kleurrijke presentatie van chocolade en patisserie op de toonbank. In de lounge kun je je smaakpapillen direct de kost geven, want alles uit de winkel kun je hier proeven. En terwijl je relaxt geniet van al dat lekkers, krijg je door de grote glazen pui letterlijk een kijkje in de keuken en zie je hoe de chefs in het atelier aan het werk zijn.

Dit vind je misschien ook leuk

Geen resultaten