Ysbrantsz Restaurant Boutique Hotel

Boutique Hotel | Restaurant Ysbrantsz Een plek om thuis te komen.

Ga naar de website

De specialiteit van Ysbrantsz Restaurant Boutique Hotel

Ysbrantsz is ook een fantastische locatie om bijzondere gelegenheden te vieren met een borrel, lunch of diner.

Te vinden op Roode Steen 14

YSBRANTSZ | HET RESTAURANT

In het hartje van Hoorn aan het plein de Roode Steen is Boutique Hotel Restaurant Ysbrantsz te vinden. Ysbrantsz opende 2020 zijn deuren en is sindsdien een plek om thuis te komen. Een plek voor een kopje koffie, een gezellig diner, een werkbespreking of een overnachting in één van zijn historische kamers.

In het restaurant verwelkomt Ysbrantsz zijn gasten graag voor een kopje koffie, lunch, een borrel of diner. De keuken staat onder leiding van chef-kok Tom Tros. Op de regelmatig wisselende kaart zijn verfijnde gerechtjes te vinden, er wordt zoveel mogelijk gewerkt met producten uit het seizoen en uit de omgeving.

YSBRANTSZ | HET HOTEL

Ysbrantsz opende 2020 zijn deuren en is sindsdien een plek om thuis te komen. Een plek voor een kopje koffie, een gezellig diner, een werkbespreking of een overnachting in één van zijn historische kamers.

Alle hotelkamers zijn uniek en hebben hun eigen karakteristieke details en inrichting. Of er nu wordt gekozen voor de royale kamer met bad en uitzicht op de tuin of de kamer met het hoge plafond en mooie houten balken, iedere kamer is met veel aandacht en oog voor detail ingericht.

Breid je overnachting uit met een heerlijk ontbijt in het sfeervolle restaurant.

Ontbijten kan 7 dagen per week tussen 08:30 en 11:00.

Dit vind je misschien ook leuk

Geen resultaten