De Spellenhoorn

Een unieke speciaalspaak/spellenwinkel.

Ga naar de website

De specialiteit van De Spellenhoorn

bordspellen, kinderspellen, kaartspellen, miniatuurspellen, coöperatieve spellen, partyspellen, teamspellen, pub spellen, puzzels, Magic the Gathering, Pokémon, Yu Gi Oh, D&D

Te vinden op Wisselstraat 4

Maandag13:00 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten

De Spellenhoorn is een spellenspeciaalzaak/spellenwinkel in de historische stad Hoorn in West-Friesland (Noord-Holland). Eigenaar Jasper Heijdra staat voor iedereen klaar indien die goed advies willen rondom een spel of spelkeuze. Het enorme assortiment aan bordspellen, kinderspellen, kaartspellen, puzzels en miniatuurspellen is voor veel mensen een beleving.

Naast een enorm aanbod van allerlei bord-, kaart-, en verzamelspellen worden er ook met grote regelmatig toernooien en evenementen georganiseerd.

Volgens Jasper is er voor iedereen een leuk spel, ook voor de mensen die niet van spellen houden. Ieder jaar komen er zoveel nieuwe spellen uit. Echter kan je van de doos niet aflezen of je het spel ook echt leuk vind. Jasper kan het spel uitleggen of demonstreren. Alleen door een spel te spelen weet je echt of een spel leuk is.

Concluderend De Spellenhoorn staat voor deskundig persoonlijk advies en uitstekende service.

Verbaas je over ons assortiment in onze winkel of shop 24/7 op onze webshop.

Dit vind je misschien ook leuk

Geen resultaten